NIEUW!   

Naast kinderopvang bieden we voor peuters de mogelijkheid van een Speelwerkarrangement.

 

Het Speelwerk biedt groepsgerichte activiteiten voor dreumes en peuter, zoals muziek, dansen en bewegen, spel en poppenkast. Het doel is interactie, plezier en gezelligheid met de andere aanwezige kinderen. We maken o.a. gebruik van het programma Peuterplein met Raai de Kraai, waarmee we spelenderwijs aandacht geven aan ontwikkelingsgebieden als sociale vaardigheden, muzikale vorming en taalontwikkeling. Daarnaast is de zelfredzaamheid een aandachtspunt. Enkele weken na binnenkomst en enige tijd voor vertrek naar de basisschool bieden we een oudergesprek. Ter voorbereiding op een oudergesprek maken we gebruik van het Kindvolgsysteem ZIKO-VO.

 

Een Peuterspeelwerk-arrangement bestaat uit minimaal twee vaste ochtenden en kan gecombineerd worden met de middagen bij Kinderopvang Drie Turven Hoog.

 

De kinderen komen tussen 7.00 en 9.00 en kunnen tussen 12.00 en 13.15 uur of op een afgesproken tijd weer gehaald worden. 

Leuk dat u onze site bezoekt!


Al bijna tien jaar biedt Drie Turven Hoog in Wildervank kinderopvang voor babies en peuters. Onze nieuwe kleinschalige en knusse locatie biedt veel ruimte en variatie.


Het achterste deel van het pand wordt gebruikt voor de jongste kinderen vanaf twee maanden en daar is ook de slaapruimte.


In het voorste deel van het pand (de voormalige kerkzaal) is de grote speel- en ‘werk’ruimte, waar de peuters zich kunnne uitleven. De sanitaire ruimte bevindt zich daar tussen in.


De buitenspeelruimten aan de voorkant en achterkant zullen de komende tijd steeds verder ingericht worden.

We hebben grote kinderen die al ruim drie jaren bij ons waren uitgezwaaid wegens vertrek naar de basisschool.


Vanaf Drie Turven Hoog vertrekken de kinderen naar diverse scholen in de buurt zoals De Sleutel, ’t Haimstee en de Westerschool. Ook vertrokken er in de afgelopen jaren kinderen naar De Brasskorf, de Viermaster, In de Manne.


Het is hier hartstikke leuk en we hebben dus weer alle ruimte voor aanmeldingen. Van Harte Welkom!

Torenstraat 28 Wildervank

Telefoon (0598) 37 28 22

Welkom...Route_en_contact.html

Lees hier het interview met de ‘Veendammer’


Klik hier voor een routebeschrijving en overige informatie